top of page
Sök
  • Skribentens bildMireille Andersson

Vad gör Talent Eye för dig?

Hur många rekryterings-och bemanningsföretag behövs det egentligen? Det finns ju så otroligt många och inom olika inriktningar på yrken, vissa för kvinnor och vissa för chefer och vissa för IT. Kan det behövas en liten nischaktör som headhuntar studenter och unga talanger?

Verkligen! När alla andra förser marknaden med studenter och talanger efter devisen man får vad man ber om, maskintekniker, marknadsförare eller arbetsrättsjurist, så hittar Talent Eye den man egentligen behöver och som verkligen passar in.

Många studenter och unga talanger inom ekonomi och teknik har exakta föreställningar om var de vill jobba, såsom kända techföretag eller investmentbanker. Därför söker de sig inte nödvändigtvis till företag och organisationer där deras personlighet och kompetens kan blomma ut tillsammans.

På Talent Eye tar vi fram kombinationen av det som en ung talang kan och deras värderingar och personliga preferenser. Vad de brinner för. Vill du jobba väldigt entreprenöriellt? Ja då kanske en start-up är bättre än en storbank. Vill du vara i ett team med många utvecklingsmöjligheter? Ja då kanske det är bättre tvärt om.

De kunder som tagit in talanger genom Talent Eye har vittnat om hur bra personerna passat in just hos dem och hur snabbt de blivit en del av deras team och bidragit med värden. Eller som min vän sa: Vi fick McKinsey fast av studenter. Inte illa!

Unga talanger på Talent Eye!

108 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page