top of page
Sök
  • Skribentens bildMireille Andersson

Vill du veta vad som händer i framtiden? Fråga talangerna!

Uppdaterat: 24 apr. 2018

För att ett företag skall lyckas på lång sikt behöver man förstås förstå sin marknad och sina kunder och vara bra på att förutspå vad som kommer att efterfrågas i framtiden. Vi brukar prata om Insight Sales när det gäller att guida kunder så att de efterfrågar just ens tjänster eller produkter men nu lanserar jag Outsight Sales- sälj framtiden!

Hur skall man då veta vad som händer i framtiden? Jo det enklaste är ju att helt enkelt fråga framtiden och det gör vi då och då hos oss på Talent Eye. Vi anser nämligen att våra unga studenter på Handelshögskolan, KTH och Linköpings Universitet utgör framtiden;

Dagens millennials är de som skall bli föräldrar, bo någonstans, transportera sig, göra karriär, eller inte, leda landet och våra företag. Hur tänker de? Vad kommer de att vilja äta? Hur skall de semestra? Hur kommer de att handla och inte minst kommer de att vara ett endaste dugg lojala kunder?

Så ta talangen i ena handen, din kund i den andra handen och gå tillsammans mot framtiden, Outsight Sales och du blir en vinnare!

Talent Eyes fina talanger i näringslivet

89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page